Denderende chefs! - NIEUW KOOKBOEK

Vijf Dendermondse topchefs werkten tal van recepten uit, aangevuld met regionale culinaire research van André Delcart.
Luxueus gebundeld en vormgegeven door Mathildestudio’s. Deze vijf chefs zijn één voor één chefs die Dendermonde een warm hart toedragen.
Ze hebben elk een rijke ervaring en runnen een goed draaiend restaurant.
Hun culinaire kwaliteiten worden gewaardeerd door hun klanten én door culinaire gidsen zoals Gault&Millau en/of Michelin.


Heerlijke, nieuwe gerechten op basis van zoveel mogelijk lokale producten

De meeste recepten in dit boek zijn bereidingen die je ook perfect thuis kan klaarmaken.
Zo geniet je dubbel van dit prachtige boek. Met de aankoop steun je bovendien een goed doel.


SISKA

Denderende Chefs is een initiatief van Lions Dendermonde.


Denderende Chefs heeft niet alleen een culinair doel. Het is een sociaal initiatief van Lions Dendermonde. De opbrengst van dit kookboek gaat dan ook integraal naar het project “Lions Club SISKA-winkel”. Vanaf 2020 wordt de werking van De Tondeldoos uitgebreid met de SISKA – winkel ('Shop-In-Shop, samenwerken voor Kinderen in Armoede’). Een “shop-in-shop”, waar de kinderen en de gezinnen van De Tondeldoos terecht kunnen voor schoolmateriaal, hygiëne producten en gezonde voeding.

Lions Dendermonde staat in voor de financiering van de aangeboden producten en de Lions leden zullen op geregelde tijdstippen (start schooljaar, feestperiode,…) een handje toesteken. De Tondeldoos stelt een ruimte ter beschikking en de vrijwilligers staan in voor het openhouden van de shop. Dit project draagt bij aan de bestrijding van kinderarmoede in onze regio. 

Denderende Chefs!

Nog slechts enkele exemplaren te koop!


PRIJS: €29

De verkoop van dit kookboek was een denderend succes! Er zijn nog slechts enkele exemplaren te koop via Van Hoyweghen-De Ridder in de Kerkstraat 55, 9200 Dendermonde. Ook restaurant Kokarde heeft nog enkele exemplaren. Loop even bij hen langs en betaal ter plaatse.

We wensen u alvast veel kookplezier!